New song: Interpol – Ancient Ways

Se apropie lansarea mult-așteptatului album al new-yorkezilor de la Interpol, intitulat El Pintor (anagramă a numelui lor), anunțat pentru 8 septembrie. După primul single, “All the Rage Back Home”, lansat în iulie, iată că a sosit momentul dezvăluirii unei a doua piese de pe acest nou album, Ancient Ways, ce probabil va fi și al doilea single de pe materialul nou.*

Ce ar mai fi de spus? Au trecut 4 ani de la ultima apariție discografică Interpol, iar în perioada scursă un membru al formației a părăsit gașca (basistul Carlos Dengler), trupa a deschis pentru U2 în turneul lor 360° din 2011, iar solistul Paul Banks și-a lansat cel de-al doilea album solo, Banks.

* probabil nerăbdători să ofere fanilor un preview al albumului, la câteva zile distanță tot albumul El Pintor a fost oferit la streaming audio pe site-ul NPR Music, aici.


Piesa “Ancient Ways” poate fi ascultată și la Radio IndieGen, radio online ce difuzează non-stop o selecție esențială, relevantă & cool de muzică indie-alternative.

There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.