New video: The War on Drugs – Under the Pressure

Americanii de la The War On Drugs au revenit anul acesta cu al treilea album de studio, Lost In the Dream, un album ce i-a propulsat pe locul 26 în SUA (Billboard), respectiv 18 în UK Album Chart. Tema lirică a albumului este influențată de singurătate și depresia cu care solistul trupei, Adam Granduciel, s-a confruntat după o perioadă intensă de turnee. The War On Drugs devine o trupă din ce în ce mai relevantă pentru stilul indie-rock, iar acest lucru a fost confirmat și de invitația din partea lui David Letterman, celebra gazdă a emisiunii ”Late Show” din SUA, de a interpreta live în studio în luna iulie.

Under the Pressure este al doilea single de pe albumul Lost In the Dream și a fost lansat săptămâna trecută împreună cu un videoclip. Piesa este reprezentativă pentru stilul The War On Drugs, cu accente pronunțate de shoegazing, iar stilul “dylanesc” de interpretare al solistului nu poate fi trecut cu vederea.


Piesa “Under the Pressure” poate fi ascultată și la Radio IndieGen, radio online ce difuzează non-stop o selecție esențială, relevantă & cool de muzică indie-alternative.

There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.