Contact

Căutăm mereu oameni pasionați de muzică pentru care scrisul este o plăcere. Dacă te numeri printre ei și simți că-ți poți asuma contribuții constante pentru site-ul nostru, trimite-ne câteva cuvinte despre tine și gusturile tale muzicale împreună cu un text demonstrativ (cronică de album, de concert sau portret de artist) și te vom contacta înapoi cu siguranță.

Nu uita însă că Overground Magazine este un side-project care își caută încă o formă și o matcă în care să curgă. Momentan resursele nu ne permit să remunerăm contribuțiile, dar avem totuși câteva perk-uri drăguțe de oferit :)

Am pornit Overground Magazine cu dorința de a scrie despre muzica faină pe care o descoperim; ajută-ne să o descoperim și pe a ta! Pentru albume preferăm transferul de fișiere (Wetransfer, Dropbox, Mediafire, Google Drive etc.) și îți garantăm că muzica nu va fi folosită în alte scopuri decât materialul pentru site. Nu uita să adaugi și un mic press kit – biografie, poze, linkuri și orice alte chestii care ți se par relevante.

Promitem că ascultăm tot ce primim, dar din cauza resurselor limitate de timp și personal nu putem garanta apariția vreunui material. Garantăm însă sinceritatea feedback-ului :)

Dacă ai o piesă sau un clip nou și ai vrea ca premiera să aibă loc pe Overground Magazine, dă-ne de veste! Trimite-ne fișierul prin file transfer sau prin link privat de streaming (Vimeo, Youtube, Soundcloud) și putem construi împreună un material și o campanie de lansare. Nu uita să adaugi și un press kit minimal – biografie, poze, linkuri și orice alte chestii care ți se par relevante.

Promitem că ascultăm tot ce primim, dar din cauza resurselor limitate de timp și personal nu putem garanta că vom da curs propunerii tale. Garantăm însă sinceritatea feedback-ului :)

Dacă nu ți-ai dat deja seama, ne place să vorbim – în special despre muzică :) Dacă vrei să intri în vorbă cu noi despre ceva ce am scris sau despre orice altceva, go ahead! Citim fiecare mesaj și promitem să-ți răspundem cât mai repede.