New song: Hexvessel – Earth Over Us

https://magazine.overground.ro/wp-content/uploads/2015/12/hexvessel-1050x754.jpg

Cu Hexvessel am rămas în urma Dark Bombastic Evening unde au fost prezenți doi ani la rând, la primele două ediții desfășurate la Alba Iulia. M-a fermecat alura lor mistico-magică :) dublată de muzica neofolk/ rock/ psych cu foarte multe straturi. Gașca finlandezo-britanică se găsește acum în prag de lansare a unui nou material, When We are Death, și au pornit o campanie PledgeMusic de crowdfunding în acest sens – check it out, au niște goodies mișto puse la bătaie, inclusiv viitorul album într-un mediabook ce se anunță a fi foarte sexy.

Până la album, însă, oamenii au scos un EP/ single intitulat Earth Over Us care ne arată o față puțin diferită a trupei, cu același farmec ezoteric dar cu o abordare ceva mai rock, în buna tradiție a anilor ’70. Nu sunt cel mai mare fan al re-explorărilor de genuri muzicale trecute, dar god damn, deceniul ăla a fost minunat.

Pe Hexvessel îi vom vedea și live pe 2 aprilie la Cluj (Shelter) și pe 3 aprilie la București (Control). Luați-vă bilete încă de pe-acum, sugerez.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.