New video: Changing Skins – Use Me

If anything, bucureştenii de la Changing Skins ar merita apreciaţi măcar pentru consecvenţa de care dau dovadă. Cu o activitate concertistică destul de constantă şi cu clipuri noi la fiecare câteva luni, multe trupe ar avea câte ceva de învăţat de pe urma drive-ului arătat de băieţi (şi fată).

După ce în primăvară ne prezentau clipul unei piese noi, “Full of Dirt“, Changing Skins revin acum la promovarea pieselor de pe debutul lor self-titled din 2012. Ăsta poate fi un lucru bun; “Full of Dirt” a fost un experiment cam nememorabil şi cu un refren frankly atroce,  în timp ce “Use Me” e totuşi piesă reprezentativă pentru stilul trupei, cu riffuri rock’n’roll, simţire alternativă şi vocea un pic răguşită, un pic afectată a lui Horaţiu care se desfăşoară destul de inspirat pe refren.

Videoclipul, sincer şi direct, a fost filmat de către Atelierul de Creaţie ETZ la început de octombrie în timpul unui concert în Club Colectiv. “Use Me” mi se pare că reuşeşte unde celelalte clipuri au călcat mai mult sau mai puţin pe alături; de unde un “Deeper and Deeper” părea mai interesat de shock value şi transmiterea unei imagini mai degrabă artificiale, în clipul de faţă vedem o trupă energică în plină desfăşurare alături de nişte fani implicaţi. Nothing more rock’n’roll.

Admit că Changing Skins mai au încă până să mă convingă cu adevărat, dar hey! cică pregătesc pe îndelete cel de-al doilea album, deci vom avea chestii noi de ronţăit soon enough.

PS: Dacă nu i-aţi văzut încă live, pe 21 noiembrie trupa sărbătoreşte 3 ani de activitate printr-un concert la Clubul Ţăranului.


There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.