New video: Temple Invisible – Disappearance

Temple Invisible sunt genul ăla de trupă românească despre care afli din revistele din UK, dacă nu cumva i-ai văzut accidental prin Control sau la Electric Castle confundându-i cu ceva undergroundereală europeană în turneu. Sunt un mix fascinant de pop experimental, electro și noise cu un vibe întunecat, aproape gotic, și o voce feminină șoptită și enticing. Pe 20 decembrie, sâmbăta asta, lansează în Control EP-ul de debut ENTER_ (check it out) iar în prealabil videoclipul pentru “Disappearance“, aici de față, vine să ne calibreze așteptările.

Clipul este un extras din scurt-metrajul românesc Collective Identity, în regia lui Radu Aldea și a coregrafei Sandra Mavhima, și este regizat / montat chiar de unul din membrii trupei, Costas Ivanov. E acolo ceva substanță cu dansatorii care caută să-și redobândească individualitatea într-o societate uniformizantă, dar vă las s-o descoperiți singuri.

temple4

Electro-ul românesc a mai avut destule momente de glorie, dar se pare că scena a ajuns în sfârșit la nivelul ăla de maturitate în care să fie relevantă internațional și să ofere un standard de calitate constant. Nu știu voi, dar eu abia aștept concertul Temple Invisible de pe 20.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.