New video: Pixies – Ring the Bell

Pixies au lansat videoclipul pentru “Ring the Bell” chiar pe 15 septembrie și, chiar dacă nu s-au gândit ei la începerea școlilor, uite că s-a potrivit. Povestea acestui videoclip este cumva inedită și demonstrează – a câta oară? – că, dacă te faci remarcat cu o ghidușie pe Internet, poți deveni faimos și poţi ajungei să îți cunoști idolii.

Totul a început în 2005 când două adolescente fane Pixies din Israel, Lital Mizel și Adi Frimmerman, au urcat pe Youtube un filmuleț în care “se prosteau” pe piesa “Hey“. Filmulețul a devenit viral, având deja aproape 34 milioane de vizualizări. Urmarea a fost că Pixies s-au întâlnit în vară cu cele două fane la un concert în Israel și le-au propus să regizeze și să joace în următorul videoclip de pe albumul Indie Cindy. Așa a apărut “Ring the Bell“, un videoclip viu colorat în care cele două fete pornesc într-o călătorie în căutarea copilăriei pierdute și întâlnesc pe drum diverse personaje mai mult sau mai puțin suprarealiste cu care încing o petrecere la final. Un pic cam cheesy pentru o trupă ca Pixies, dar fanele se pare că au avut libertate creativă totală.


Piesa “Ring the Bell” poate fi ascultată și la Radio IndieGen, radio online ce difuzează non-stop o selecție esențială, relevantă & cool de muzică indie-alternative.

There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.