New album: Royal Blood – Royal Blood

royal blood

Săptămâna trecută am fost martorii lansării albumului rock de debut cu vânzările cele mai mari din ultimii 3 ani în UK, performanță reușită de duo-ul din Brighton intitulat Royal Blood. Trupa este nr. 1 in Official UK Charts săptămâna aceasta cu albumul omonim.

Royal Blood, adică Mike Kerr (voce/bass) și Ben Thatcher (tobe), și-au câștigat popularitatea ca urmare a prezenței lor de anul acesta într-o serie de festivaluri precum Download, Glastonbury, T In The Park și Reading, dar și ca opening act pentru Arctic Monkeys la show-urile acestora din UK din luna mai.

Trupa citează ca influențe primare pe Robert Plant, Jack White și Jeff Buckley; aceste influențe sunt pe alocuri mai greu de identificat în sound-ul trupei, caracterizat printr-un garage rock cu riff-uri de chitară puternice și memorabile.


Single-urile trupei Royal Blood, incluzându-l pe cel mai recent, “Figure It Out”, pot fi ascultate și la Radio IndieGen, radio online ce difuzează non-stop o selecție esențială, relevantă & cool de muzică indie-alternative.

There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.