New video: Nightwish – Élan

Veteranii finlandezi de la Nightwish tease-uiesc lansarea iminentă a viitorului album cu numărul opt printr-un nou single intitulat paradoxal “Élan”, pentru că fix de asta duce lipsă. Melodia instrumentală de la început, care duce în spate piesa mult mai mult decât o face refrenul, zici că a fost tăiată la montaj de pe “Last of the Wilds” de acum 8 ani, iar Floor parcă se chinuie cu tot dinadinsul să treacă neobservată și să nu impresioneze cu nimic – aproape se simte cât de tare she’s holding back. Nu pricep de ce, un vocal delivery mai convins ar fi putut salva o piesă altminteri destul de searbădă, dar cine știe, poate ideea a fost să facem cunoștință cu Troy Donockley (fluiere) și să nu care cumva să uităm că și el e nou în trupă, nu numai Floor.

Sunt destul de convins că albumul va conține destule bucăți ce nu vor fi atât de evident catchy pop-metal și că per total îmi va plăcea, dar al naibii talent au băieții ăștia să îți coboare așteptările cu primele single-uri.

Altfel, notabilă este absența lui Jukka de la tobe din cauza unor probleme de sănătate, locul pe album fiindu-i luat de Kai Hahto de la Wintersun, fost tehnician de tobe pe albumele precedente.


Nu există comentarii

Adaugă-l pe al tău

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.