New video: Nightwish – Élan

Veteranii finlandezi de la Nightwish tease-uiesc lansarea iminentă a viitorului album cu numărul opt printr-un nou single intitulat paradoxal “Élan”, pentru că fix de asta duce lipsă. Melodia instrumentală de la început, care duce în spate piesa mult mai mult decât o face refrenul, zici că a fost tăiată la montaj de pe “Last of the Wilds” de acum 8 ani, iar Floor parcă se chinuie cu tot dinadinsul să treacă neobservată și să nu impresioneze cu nimic – aproape se simte cât de tare she’s holding back. Nu pricep de ce, un vocal delivery mai convins ar fi putut salva o piesă altminteri destul de searbădă, dar cine știe, poate ideea a fost să facem cunoștință cu Troy Donockley (fluiere) și să nu care cumva să uităm că și el e nou în trupă, nu numai Floor.

Sunt destul de convins că albumul va conține destule bucăți ce nu vor fi atât de evident catchy pop-metal și că per total îmi va plăcea, dar al naibii talent au băieții ăștia să îți coboare așteptările cu primele single-uri.

Altfel, notabilă este absența lui Jukka de la tobe din cauza unor probleme de sănătate, locul pe album fiindu-i luat de Kai Hahto de la Wintersun, fost tehnician de tobe pe albumele precedente.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.