Mărţișor sonor: 2 invitaţii duble la The Boxer Rebellion, All We Are și GOLAN

26991608_579532555721072_5366902335209258546_n

Lăsând la o parte bomboanele, florile, bijuurile și celelalte minunății clasice, este destul de greu să găsești cadouri inspirate și apreciate pentru perioada critică 1-8 martie. Dacă ești însă un cititor de Overground Magazine, ar trebui să știi că mergi la sigur oricând cu un cadou muzical. Și la dat, și la primit :)

Așa că lăsăm aici un mic concurs care să scape doi norocoși de calvarul tropăitului prin magazine, pe la târguri și prin fața tarabelor.

Dăm 2 invitații duble la concertul celor de la The Boxer Rebellion ce are loc în 16 martie în Fratelli. Cu tot cu trupele All We Are și GOLAN.

Cine sunt The Boxer Rebellion te întrebi, poate, dacă ești unul dintre cei care nu i-a descoperit sau văzut chiar în București în 2014? Trupă de indie rock englezească, cu 17 ani de carieră în spate, cinci albume la activ și încă unul pe cale să iasă. De pe acest ultim album, Ghost Alive, e și piesa Love Yourself, apărută la finalul anului trecut, pe care v-o las aici spre audiție.

Ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe o invitație? Ne spui care dintre cântecele trupei ți se pare cel mai potrivit pentru o dedicație muzicală de mărțișor. Așteptăm răspunsurile în comentarii până pe 1 martie la ora 23:59, iar pe 3 anunțăm câștigătorul, care va fi ales cu random.org.

Baftă!


Am extras și câștigătorii! Felicitări, Silvia și Andreea, ați câștigat câte o invitație dublă! :)


There are 7 comments

Add yours
  1. Silvia

    Piesa “You belong to me”. Toti si toate vrem sa apartinem, fie ca e vorba de o relatie sau o prietenie. Cu atat e mai frumos atunci cand incepe ceva nou, cu sentimente curate, la fel ca si primavara in martie.

  2. Marius M.

    “Promises” poate fi o dedicatie muzicala de martisor. “You belong to me” a fost deja mentionata :D si oricum 1 Martie este o promisiune a venirii primaverii :)


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.