New video: Vohn Toe – Cardiology

Okaaay, wow, ce-avem noi aici? Nu vreau să zic cuvinte mari gen revelație sau mai știu eu ce, dar Vohn Toe (puteți avea încă onoarea de a fi printre primii 100 care dau like paginii lor de FB, you should take advantage!) tocmai au pus un bocanc sănătos în pragul garsonierei ipotetice în care se dau în bărci alde Valerinne, White Walls, Fluturi pe Asfalt, Nava Mamă ș.a. și, aplecându-și ușor capul înăuntru, și-au făcut simțită prezența tușind un pic ostentativ: “Ia ziceți băieți, care-i treaba pe-aici pe la voi?”

Vohn Toe e un brainchild al doi oameni cam improbabili judecați strict după achievement-urile din CV – Alex Turcu e chitaristul Deliei, Vlad Constantin are ceva treabă în sezonul ăsta de Vocea României. Dar asta nu spune absolut nimic despre ce am ascultat pe repeat în ultima jumătate de oră – “Cardiology” e un alternative metal impecabil executat, cu o voce clean amplă și foarte convingătoare și cu niște vădite sensibilități spre partea mai post rock a lucrurilor. Băieții au și știut cu ce gașcă să se înconjoare – pe piesă mai apar Șerban de la White Walls (bass) și George de la Kurokuma (tobe), iar vizualul e făcut de Alex Daș de la Valerinne.

Oamenii se laudă că au încă 11 piese la ciorap, pe care le vor lansa sau nu în lume în funcție de reacțiile publicului. Băi, sunteți cu capul? Vreți să spuneți că MAI E și NU NE DAȚI?

Dacă așa stau lucrurile, vă rog eu mult, arătați-le dragostea de care au nevoie. O cam merită, fie vorba între noi.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.