New video: Bloodway – Free Ends

Costin Chioreanu lovește din nou cu o capodoperă animată întunecată, atmosferică și twisted (remember Lost Among Liars?). De data aceasta, însă, el nu semnează doar partea video, ci și muzica – Bloodway este un trio dark metal alcătuit din Mihai Andrei (bass), Alex Ghiță (tobe) și Costin Însuși (chitară, voce).

Grupul urmează să lanseze pe 27 februarie EP-ul de debut Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon, ocazie cu care vor cânta la București în Question Mark (FB event). În pură manieră underground, numărul de bilete este limitat la 70 de bucăți printate și numerotate manual, și ar fi bine să dați fuga la club și să vi le luați din avans, căci mai sunt doar vreo 30 și probabil în seara concertului va fi sold out.

bloodway

Încă o fază tare despre Bloodway și gata: cică în septembrie trecut au înregistrat un demo live pe care l-au trimis apoi unei singure case de discuri din lume, respectiv I, Voidhanger Records din Italia. Ghiciți care-a fost rezultatul? Au semnat cu ei pe loc, bineînțeles. Materialul a fost apoi înregistrat începând cu luna noiembrie la Next Dog Studio în București, avându-l la cârmă pe Marius Costache. Dacă până acum nu v-am convins, Marius zice că ăsta e

proiectul care reușește să cuprindă într-o viziune unitară tot ce a creat Costin până acum

și știind cam ce-a creat omul so far, I’m kinda sold.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.