New video: byron – Road Trip (Electric Marching Band)

În decembrie trecut cei de la byron au concertat la Teatrul Național din Cluj alături de Muzica Militară a garnizoanei Bistrița și de Corul Excelsior al Liceului de Muzică “Tudor Jarda”. A fost o întreprindere uriașă, cu vreo 80 de oameni pe scenă, cam 1000 în public și încă niște zeci bune lucrând “behind the scenes” pe partea logistică. Concertul filmat, pe numele său “Electric Marching Band”, va avea premiera pe 1 mai la HBO România începând cu ora 18:30, iar în prealabil trupa ne prezintă un extras din concert – piesa “Road Trip”.

E greu să descrii în cuvinte cât de impresionant e totul, mai ales dacă ai fost și la concert și ai văzut toată desfășurarea live. Filmarea reușește în mare măsură să încapsuleze energia de pe scenă și sentimentul de feel-good de la final, iar “Road Trip” e una din cele mai bune candidate la statutul de “piesă stindard” pentru byron, prin urmare o alegere nimerită pentru a fi “prim single” de pe material.

Altfel, de multă vreme mă întrebam cum ar suna o trupă rock cântând cu o fanfară as opposed to o orchestră simfonică, iar acum avem și un răspuns. Hell yes.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.