New video: Pain of Salvation – Falling Home

Suedezii de la Pain of Salvation revin cu un nou single – o epopee progresivă de 12 minute și jumătate ce face parte de pe viitorul album conceptual…

Haha, nu.

De fapt, dacă nu mai erați la curent, Pain of Salvation au scos anul trecut un album cu ghiciți ce? Prelucrări acustice după piese din întreaga carieră, bineînțeles. Lucru care era în sine de măsură să-i enerveze pe proggerii puriști care așteptau, știu și eu, poate ceva nou la mai bine de 3 ani de la Road Salt Two. Ei bine, ceva ceva nou a existat și pe albumul mai sus menționat, pe numele său Falling Home – respectiv piesa omonimă care, spre deliciul acelorași proggeri hardcore, e o baladă de 3 minute cu voce și chitară acustică ce ar pica la fix pe Magic FM.

Ce să mai înțelegi?

Well, e de înțeles că nenea Ragnar Zolberg, proaspăt adoptat oficial în trupă anul trecut, are o super voce ce se armonizează într-un mare fel cu cea a lui Daniel Gildenlöw. Și ar mai fi de înțeles că rezerva de fucks to give a celor de la Pain of Salvation, care oricum nu era prea mare, s-a cam epuizat. Ceea ce are potențialul să fie foarte interesant.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.