New video: Lights Out! – Nepal

Pentru că s-a făcut mai bine de-un an de când Lights Out! ne-au arătat ceva nou (namely superbul clip live Wayfaring live Session, care a propulsat la scurt timp după aceea piesa “Downcast”), “Nepal” aici de față pică numai bine ca prim single de pe viitorul album de studio al clujenilor.

Lights Out! își continuă aici explorările sonore într-o notă melancolică proprie care îi prinde foarte bine. Trupa e capabilă și de momente uptempo, chiar pozitive (dacă ne gândim la “Sylabus” de pe EP-ul din 2012 sau “Pleasures” de pe Wayfaring), dar cumva tot mohorârea asta rece și distantă care le iese atât de bine îmi e mai aproape de suflet. “Nepal” e moody, brooding și alte câteva adjective pe care noi, nație destoinică, n-am avut complexitatea de a le inventa în graiul strămoșesc. E ca o dimineață rece pe un acoperiș înalt dintr-un oraș străin când singurul lucru familiar este soarele, iar și el nu se întrezărește decât printr-o cortină de nori.

Little by little the chambers will overgrow us

Videoclipul este regizat și montat de Iustin Șurpănelu, cameraman Laura Vlasa.

Nota 10 pentru lansarea efectivă a piesei, cu CD-uri trimise de către trupă în 5 locuri speciale din 5 orașe. Can’t wait for the album.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.