New song: Lights Out! – Chamois

https://magazine.overground.ro/wp-content/uploads/2014/09/lights-out-1050x699.jpg

După “Nepal” de acum câteva luni, clujenii de la Lights Out! revin cu al doilea single de pe viitorul lor prim album de studio. Piesa în cauză se numeşte “Chamois“, fanii hardcore o mai ştiau de prin concerte sau demo-uri şi este o călătorie rece, intensă şi spacey.

Elementele electronice care pigmentau precedentul single au cam dispărut, lăsând la fundaţia “Chamois” o structură rock bazată pe bass, chitare şi tobă (mă surprinde plăcut riff-ul principal de chitară, e jucăuş, luminos şi contrastează frumos cu melancolia din restul piesei). Iar partea mellow din mijloc, cu duetul dintre chitară şi vocea Teodorei, e de luat şi de pus în ramă.

Sigur, Lights Out! nu s-au putut dezminţi şi au făcut ceva super-drăguţ şi cu lansarea asta – namely, au strâns sâmbăta trecută nişte oameni la un treasure hunt prin Cluj (cu hărţi, indicii şi tot tacâmul) ce avea ca scop final asamblarea copertei single-ului; totul s-a terminat în Atelier Cafe unde s-a ascultat la comun piesa (iar eventul de FB zice că s-a şi mâncat ciocolată, dar momentan nu există probe).

Download Lights Out! – Chamois


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.