New video: E.M.I.L. – Strig

“Barfly” rămâne pentru mine cam singura piesă E.M.I.L. pe care-aș asculta-o din proprie inițiativă, dar “Strig” aici de față îmi dă speranța unui album IMENS de pe care-aș mai putea alege măcar încă una. Instrumental, piesa e cel puțin interesantă; n-am fost niciodată omul care să rezoneze la ska/punkăreli vioaie, dar aici avem un melanj nedefinit de alternative cu atingeri pop și post-rock, un sound modern, proaspăt care ne arată o trupă în plin proces de maturizare.

Ce îi ține momentan de la desăvârșirea maturizării mi se pare că este vocea, atât ca interpretare cât și ca versuri (un pic cam prea adolescentin-hipioate), dar aici poate fi și o chestie de gust, cine știe. Oricum, văd că “fanii tru” au început deja să-i acuze de selling out, ceea ce înseamnă că sigur fac băieții ceva bine :)

Nu în ultimul rând, aplauze pentru echipa Resize Media, regizor Dorin Marcu, pentru clipul cinematografic și cu un sâmbure de poveste. Sunt acolo niște cadre pe Pasajul Basarab la apus de-ți pică ochii.

Albumul IMENS este produs de Marius Costache la Studio 148 și editat de Universal Music România.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.