New video: Implant Pentru Refuz – Seven Shades

Bine, nu e tocmai new, dar mărturisesc cu tristețe că îl am în viewing list pentru publicare de minim o săptămână și pur și simplu n-am reușit să ajung la el. Avem nevoie de sânge nou și proaspăt pentru Magazine! Nu mai facem față! APPLY HERE!

Bine, situația nu e atât de tragică, dar e aiurea. 12 zile fără articole noi e aiurea. APPLY HERE! :)

Revenind, noul clip Implant Pentru Refuz te-ar putea păcăli că e o întreprindere DIY filmată cu o cameră handheld într-un club de pivniță cu un efect de sepia tras peste. Asta până pe la vreo minutul 2, când se petrece un dream sequence extrem de fain continuat cu o filmare live cu trupa. Filmarea se integrează bine în întregul concept, mi se par sweet videoclipurile în care există un personaj exterior trupei care ajunge la un concert de-al acesteia. E un trope destul de folosit prin afară, dar la noi e încă suficient de fresh.

Muzical, trupa sună excepțional (dacă n-ați ascultat încă Cartography, puneți mâna, are potențialul să devină o piatră de hotar în metalul românesc). Admit, mă scoate un pic din film pronunția în engleză – bucata de dream sequence de la mijloc, care e în română, mi se pare că are o coerență intrinsecă mult mai mare (iar Vita are un talent aparte de a se juca cu limba română, mereu a știut cum s-o facă să sune în egală măsură poetic și agresiv). Dar acum sun ca un cârcotaș de-ăla patriotard care pune tricolorul pe balcon, știu, așa că mă voi opri. Alegerile artistice nu vor fi judecate! :)

Kudos IPR!


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.