New video: Robin and the Backstabbers – Minciună mai mare nu am

Robin and the Backstabbers n-au mai avut billboard-uri prin oraş care zic că “Ruşinea face minuni” în toi de campanie electorală, dar nu s-au putut abţine să lanseze un videoclip intitulat “Minciună mai mare nu am” în ultima zi a campaniei pentru turul 2 de prezidenţiale.

Clipul a fost filmat prin Bucureşti vreme de vreo două zile, preponderent în Herăstrău şi la metrou (se mai recunosc fugar Cărtureşti şi La Scena), şi îl înfăţişează pe Robin plimbându-se prin oraş în costum de scafandru. Chiar dacă n-ar fi o idee legată tematic de textul piesei (hint: este) tot ar fi fost un gimmick foarte tare, multă lume ajungând să se întrebe pe net care e faza cu scafandrul de la metrou.

Minciună mai mare nu am” este al doilea single de pe viitorul Bacovia Overdrive vol. II dar, cumva, este primul – “Arhanghel’sk” fiind mai degrabă un fel de teaser şi, din câte ştim până acum despre albumul Backstabberilor, nefiind foarte reprezentativă pentru sound-ul de ansamblu al albumului. Piesa de faţă ne arată însă o trupă foarte rock’n’roll, ceva mai puţin “melodramatică” decât ne-o aminteam, şi cu o doză bună de inspiraţie la scris versuri.

Generaţia mea e o casă în flăcări,
Dacă baţi la uşă se dărâmă tot;
Generaţia mea e o casă de umbre,
Dacă minţi destul ţi se iartă tot.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.