New video: AnySound – Hey!

Îi ştiu pe orădenii de la AnySound cam de anul trecut pe vremea asta, când cu concursul byron – Rock Your High School. De atunci ştim şi cum s-a înfiinţat trupa – în 2012, Andrei de la voce l-a convins pe Mark să-şi cumpere un bass. Astfel, naşterea formaţiei a fost consfinţită prin formula:

Băh c0@13, îţi cumperi bass?

Anul trecut, băieţii au câştigat premiul Radio Guerrilla, ce consta în prezenţa la o sesiune de GuerriLIVE. De atunci a trecut un an, băieţii au continuat să cânte (au trecut vara asta pe la Route68 SummerFest, Zilele Prieteniei Bergenbier şi Blajalive, de exemplu) şi iată că avem parte de un al doilea single de pe viitorul album de debut AnySound. Caracterizaţi ca “Jet de România” de către Bogdan Şerban, “tartorul” sesiunilor de GuerriLIVE , băieţii prezintă acum o piesă ceva mai puţin zglobie decât m-aş fi aşteptat, cu evidente înclinaţii brit/indie. Quite cool.

Fără a face din asta o critică, însă, nu pot înţelege de ce mai există în ţara asta oameni de 15 – 20 de ani a căror pronunţie în engleză sună chinuit.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.